ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Motorhead: Εκτός Hall Of Fame οι Mikkey Dee και Phil Campbell

Αναγνωρίζεται μόνο το ιστορικό line up της μπάντας. Οι Motorhead κέρδισαν χτες την πρώτη τους υποψηφιότητα για το Rock And Roll Hall Of Fame, με τους διοργανωτές ωστόσο να αναγνωρίζουν μονάχα το αυθεντικό line up του συγκροτήματος. Αν τελικά οι Motorhead κερδίσουν μια θέση, αυτή θα είναι για τους Ian…

Αναγνωρίζεται μόνο το ιστορικό line up της μπάντας.

Οι Motorhead κέρδισαν χτες την πρώτη τους υποψηφιότητα για το Rock And Roll Hall Of Fame, με τους διοργανωτές ωστόσο να αναγνωρίζουν μονάχα το αυθεντικό line up του συγκροτήματος.

Αν τελικά οι Motorhead κερδίσουν μια θέση, αυτή θα είναι για τους Ian Lemmy Kilmister, τον κιθαρίστα Fast «Eddie» Clarke (ο οποίος έφυγε από το συγκρότημα το 1982) και τον drummer Phil «Animal» Taylor (αποχώρησε αρχικά το 1984 και επέστρεψε ξανά την περίοδο 1987-1992).

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του drummer Mikkey Dee, ο οποίος ήταν στο group από το 1992 μέχρι και τον θάνατο του Lemmy το 2015.

Ο βετεράνος drummer, που πλέον παίζει με τους Scorpions, μίλησε για το ζήτημα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του. Αφού αρχικά αναγνώρισε την υποψηφιότητα, λέγοντας πως οι Motorhead επηρέασαν χιλιάδες συγκροτήματα, πρόσθεσε: «Θεωρώ πως είναι μια λάθος απόφαση. Και εγώ αλλά και ο Phil Campbell έπρεπε να είμαστε εκεί και φυσικά να παίξουμε. Θα ήταν μεγάλη τιμή».

Και συνέχισε: «Νομίζω πως και ο Phil είναι πολύ απογοητευμένος. Κρατήσαμε την σημαία για 25 χρόνια, από τα 40 του συγκροτήματος. Το αυθεντικό line up τα ξεκίνησε όλα, αλλά δεν θα άντεχε άλλο. Η μπάντα δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα χωρίς εμάς».

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις υποψηφιότητες του Rock And Roll Hall Of Fame 2020. Οι fans μπορούν να δώσουν την ψήφο τους στο επίσημο website του Rock Hall, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται τον ερχόμενο Ιανουάριο και την επίσημη τελετή να πραγματοποιείται στις 2 Μαΐου στο Cleveland του Ohio.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top