ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μουσική βιομηχανία κατεβάζει ρολά για τον George Floyd

Κεντρικό σύνθημα: #TheShowMustBePaused. Η μουσική βιομηχανία παρακολούθησε συγκλονισμένη και εξοργισμένη τα γεγονότα με την δολοφονία του George Floyd στις Ηνωμένες Πολιτείες και προβαίνει σε μια συμβολική αλλά ηχηρή πράξη. Οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, άνθρωποι που εργάζονται στην βιομηχανία, μουσικοί, καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τις φωνές τους με κεντρικό σύνθημα το…

Κεντρικό σύνθημα: #TheShowMustBePaused.

Η μουσική βιομηχανία παρακολούθησε συγκλονισμένη και εξοργισμένη τα γεγονότα με την δολοφονία του George Floyd στις Ηνωμένες Πολιτείες και προβαίνει σε μια συμβολική αλλά ηχηρή πράξη.

Οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες, άνθρωποι που εργάζονται στην βιομηχανία, μουσικοί, καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τις φωνές τους με κεντρικό σύνθημα το #TheShowMustBePaused, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ενάντια στον ρατσισμό και την βία.

Όλοι οι εργαζόμενοι στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισαν σήμερα Τρίτη, 2 Ιουνίου, να απέχουν από κάθε επαγγελματική δραστητιότητα.

«Ως θεματοφύλακες του πολιτισμού, έχουμε ευθύνη να δράσουμε και να πετύχουμε την αλλαγή» είναι ένα από τα κεντρικά μηνύματα των μεγάλων δισκογραφικών.

Τις προηγούμενες ημέρες, δεκάδες ήταν και τα μηνύματα από συγκροτήματα και καλλιτέχνες για τον θάνατο του George Floyd.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top