ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Μπάχαλο με την διεξαγωγή του Woodstock 50

Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται το φιλόδοξο project για το επετειακό Woodstock 50, με τους χρηματοδότες και τους σπόνσορες να αποσύρουν την στήριξη τους από το φεστιβάλ. Πριν από λίγες ώρες, η Dentsu Aegis Network, εταιρία που είχε αναλάβει την χρηματοδότηση και το sponsoring του event έβγαλε ανακοίνωση ακύρωσης του…

Στον αέρα φαίνεται πως βρίσκεται το φιλόδοξο project για το επετειακό Woodstock 50, με τους χρηματοδότες και τους σπόνσορες να αποσύρουν την στήριξη τους από το φεστιβάλ.

Πριν από λίγες ώρες, η Dentsu Aegis Network, εταιρία που είχε αναλάβει την χρηματοδότηση και το sponsoring του event έβγαλε ανακοίνωση ακύρωσης του festival.

Σε αυτήν αναφέρει: «Για εμάς η διεξαγωγή αυτού του φεστιβάλ ήταν ένα όνειρο. Έχουμε τεράστια εμπειρία σε αντίστοιχες παραγωγές και επιλέξαμε να αποτελέσουμε μέρος του Woodstock 50. Παρά τις επίμονες προσπάθειες και τον χρόνο που διαθέσαμε, δεν πιστεύουμε ότι η παραγωγή μπορεί να σταθεί αντάξια του σπουδαίου ονόματος του Woodstock. Παράλληλα, εκφράζουμε την ανησυχία μας για την ασφάλεια των θεατών».

Λίγο μετά, οι διοργανωτές του Woodstock 50 απάντησαν, λέγοντας πως το μεγάλο συναυλιακό γεγονός θα διεξαχθεί κανονικά. «Παρά την απόσυρση των χρηματοδοτών, είμαστε αφοσιωμένοι στο project και θα συνεχίσουμε τον σχεδιασμό του φεστιβάλ προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα θέαμα αντάξιο της κουλτούρας και της ιστορίας του Woodstock».

Θυμίζουμε πως ανάμεσα στα ονόματα που αναμένεται να εμφανιστούν στο Woodstock 50 είναι οι Greta Van Fleet, o Santana και ο Robert Plant.

Το event θα λάβει χώρα το τριήμερο 16 – 18 Αυγούστου 2019 στη Νέα Υόρκη, σε μια έκταση 1000 εκταρίων, με περισσότερα από 80 ονόματα να εμφανίζονται.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top