ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαίνουν σύντομα στο studio οι Black Stone Cherry

Σύντομα η ηχογράφηση του νέου τους δίσκου. Ο Ben Wells κιθαρίστας των Black Stone Cherry αποκάλυψε πως η μπάντα του μπαίνει σύντομα στο studio για την ηχογράφηση του νέου δίσκου. Οι Αμερικανοί rockers έχουν έτοιμα τα κομμάτια που θα διαδεχθούν το «Family Tree» του 2018, με τον Wells να δηλώνει:…

Σύντομα η ηχογράφηση του νέου τους δίσκου.

Ο Ben Wells κιθαρίστας των Black Stone Cherry αποκάλυψε πως η μπάντα του μπαίνει σύντομα στο studio για την ηχογράφηση του νέου δίσκου.

Οι Αμερικανοί rockers έχουν έτοιμα τα κομμάτια που θα διαδεχθούν το «Family Tree» του 2018, με τον Wells να δηλώνει: «Θα ολοκληρώσουμε τις ηχογραφήσεις τον χειμώνα και την άνοιξη θα βγούμε και πάλι στον δρόμο. Σκοπός μας είναι να παίξουμε σε μέρη που δεν έχουμε επισκεφτεί ποτέ».

Για το αν οι Black Stone Cherry συνθέτουν κομμάτια στον δρόμο ή το studio: «Γίνονται και τα δύο. Γράφουμε τραγούδια στον δρόμο. Έχουμε συνθέσει στο tour bus μας. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις».

Για το αν συνεισφέρει συνθετικά όλο το group: «Ναι. Έχουμε πλήρη ελευθερία σε αυτό. Κάνουμε τα πάντα με απόλυτη ισότητα. Δεν υπάρχει η φράση «αυτή είναι η δουλειά μου». Κάνουμε τα πάντα όλοι μαζί».

Ο νέος δίσκος των Black Stone Cherry αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top