ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Myrkur επιστρέφει με το folk album «Folkesange»

Όλες οι πληροφορίες για το νέο της δισκογραφικό βήμα. Η Δανή τραγουδίστρια και μουσικός Myrkur (a.k.a. Amalie Bruun) ανακοίνωσε πως στις 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο της album με τίτλο «Folkesange». Πρεμιέρα έκανε το video για το πρώτο single του δίσκου «Ella», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η…

Όλες οι πληροφορίες για το νέο της δισκογραφικό βήμα.

Η Δανή τραγουδίστρια και μουσικός Myrkur (a.k.a. Amalie Bruun) ανακοίνωσε πως στις 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το νέο της album με τίτλο «Folkesange». Πρεμιέρα έκανε το video για το πρώτο single του δίσκου «Ella», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η Myrkur έκανε αίσθηση με τα δύο πρώτα της albums, «M» (2015) και «Mareridt» (2017), «μπλέκοντας» τις folk ρίζες της με το ακραίο metal, επιστρέφει φέτος με το τρίτο της πόνημα που πατάει καθαρά στην παραδοσιακή μουσική της Σκανδιναβίας. Ο δίσκος θα βγει από την Relapse Records, με την Myrkur να δηλώνει: «Τρία χρόνια πριν, παράλληλα με τις σπουδές μου στην παραδοσιακή Σκανδιναβική μουσική, μεγάλωσε μέσα μου η ιδέα να κυκλοφορήσω έναν δίσκο με folk επιρροές. Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται στο νέο μου single «Ella» αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον δίσκο».

Στιχουργικά το «Folkesange» καταπιάνεται με παγανιστικά θέματα της κουλτούρας της Σκανδιναβίας, με την Myrkur να χρησιμοποιεί αρκετά παραδοσιακά μουσικά όργανα. Ο δίσκος ανεβαίνει επίπεδο από την παραγωγή του Christopher Juul, μέλος των Heilung.

Το «Folkesange» βρίσκεται ανάμεσα στα 50 albums που περιμένουμε να ακούσουμε μέσα στο 2020.

Το tracklist του «Folkesange»:
01. Ella
02. Fager Som En Ros
03. Leaves Of Yggdrasil
04. Ramund
05. Tor I Helheim
06. Svea
07. Harpens Kraft
08. Gammelkäring
09. House Carpenter
10. Reiar
11. Gudernes Vilje Vinter

MYRKUR – FOLKESANGE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top