ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Μυστήριο με τον θάνατο του Oli Herbert των All That Remains

Ο κιθαρίστας των All That Remains Oli Herbert έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 44 ετών. Επισήμως, ο θάνατός του αποδόθηκε σε πνιγμό, ωστόσο η αστυνομία από την αρχή τον χαρακτήρισε ως «ύποπτο». Νεότερες λεπτομέρειες κάνουν την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη, καθώς ο κιθαρίστας είχε συντάξει…

Ο κιθαρίστας των All That Remains Oli Herbert έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 44 ετών.

Επισήμως, ο θάνατός του αποδόθηκε σε πνιγμό, ωστόσο η αστυνομία από την αρχή τον χαρακτήρισε ως «ύποπτο». Νεότερες λεπτομέρειες κάνουν την υπόθεση ακόμα πιο περίπλοκη, καθώς ο κιθαρίστας είχε συντάξει την διαθήκη του μία μόλις εβδομάδα πριν πεθάνει.

Στην διαθήκη του, ο Herbert αφήνει τα πάντα στην σύζυγο του Elizabeth, ενώ γίνεται ρητή αναφορά να μην δοθεί τίποτα στην αδερφή του, Cynthia Herbert.

Εκτός από το περίεργο της σύνταξης της διαθήκης του στα 44 του μόλις χρόνια, το περίεργο είναι πως το έγγραφο αν και έχει σφραγίδα συμβολαιογράφου δεν έχει ελεγχθεί από δικηγόρο.

Η περιουσιακή κατάσταση του Herbert δεν είναι γνωστή, εκτός από ένα στεγαστικό δάνειο $132,000 δολαρίων, το οποίο αποπλήρωνε με την σύζυγό του.

Latest from IN FOCUS

Go to Top