ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «μυθολογική» ψηφιακή συλλογή των Clutch

Ακούστε το «Monsters, Machines, And Mythological Beasts». Οι Clutch μάζεψαν σε μια ψηφιακή συλλογή με τίτλο «Monsters, Machines, And Mythological Beasts», κομμάτια με σχετική στιχουργική θεματολογία από την δισκογραφία τους. Η συλλογή περιλαμβάνει 10 τραγούδια και είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες. Το «Monsters, Machines, And Mythological Beasts»…

Ακούστε το «Monsters, Machines, And Mythological Beasts».

Οι Clutch μάζεψαν σε μια ψηφιακή συλλογή με τίτλο «Monsters, Machines, And Mythological Beasts», κομμάτια με σχετική στιχουργική θεματολογία από την δισκογραφία τους. Η συλλογή περιλαμβάνει 10 τραγούδια και είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Monsters, Machines, And Mythological Beasts» περιλαμβάνει τραγούδια από τα albums «Robot Hive/Exodus», «Book Of Bad Decisions», «Pitchfork & Lost Needles», «Earth Rocker», «Strange Cousins From The West», «Live At The 09:30», «Physical Warfare» και «Jam Room».

Ο Neil Fallon, τραγουδιστής των Αμερικανών rockers σχολιάζει: «Αρκετά από τα κομμάτια των Clutch είναι εμπνευσμένα ή έχουν αναφορές σε τέρατα, μηχανές και άλλα μυθολογικά πλάσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γονείς μου δεν με άφηναν να φέρνω στο σπίτι το περιοδικό Heavy Metal. Πάντα όμως έβρισκα τρόπο να το περνάω. Το ίδιο κάνω ακόμα».

Οι Clutch πρόσφατα έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από διασκευές και νέες εκτελέσεις παλιότερων τραγουδιών τους μέσω της σειράς Weathermaker Vault.

Το τελευταίο studio album του συγκροτήματος από το Maryland ήταν το «Book Of Bad Decisions».

Ακούστε το «Monsters, Machines, And Mythological Beasts»:

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top