Νέα απρόσμενη καθυστέρηση στα γυρίσματα της ταινίας για την ζωή του Freddie Mercury

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 04, 2017, 7:20 πμ
17 secs

Προβλήματα χωρίς τέλος για τη βιογραφική ταινία του Freddie Mercury, με το project να βρίσκεται ξανά «στον αέρα» μετά από ένα προσωπικό κόλλημα του σκηνοθέτη Bryan Singer.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πλέον διακοπεί με τον Singer να μη δίνει το παρόν μετά τις διακοπές για την ημέρα των Ευχαριστιών. Η απουσία του αποδόθηκε σε «προσωπικό θέμα υγείας», κάτι που όμως διαψεύδεται από μερίδα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ιστοσελίδες και περιοδικά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τονίζουν ότι ο σκηνοθέτης των «X-Men» δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με μερίδα ηθοποιών, ενώ δε λείπουν και οι συγκρούσεις με ανθρώπους της παραγωγής.

Πλέον μένει να δούμε αν και κατά πόσο το project θα προχωρήσει.

Θυμίζουμε πως το film ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2010, αλλά μπήκε στον πάγο το 2013, καθώς ο βασικός -τότε- πρωταγωνιστής Sacha Baron Cohen, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία, είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Brian May.

Τη θέση του Cohen στο film πήρε ο Rami Malek. Στο cast της ταινίας συμμετέχουν ακόμα οι Ben Hardy, ο οποίος θα παίξει τον drummer των Queen Roger Taylor, ο Gwilym Lee τον κιθαρίστα Brian May, ενώ ο Joe Mazzello τον μπασίστα John Deacon.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST