ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Νέα σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στον John Lennon

Τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία τιμούν για ακόμα μια φορά την μνήμη του John Lennon και των Beatles με μια νέα σειρά γραμματοσήμων. Τα γραμματόσημα παρουσιάστηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Central Park της Νέας Υόρκης, παρουσία της Yoko Ono και του γιού του ζευγαριού Sean Lennon. Ο…

Τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία τιμούν για ακόμα μια φορά την μνήμη του John Lennon και των Beatles με μια νέα σειρά γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα παρουσιάστηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Central Park της Νέας Υόρκης, παρουσία της Yoko Ono και του γιού του ζευγαριού Sean Lennon.

Ο John Lennon ήταν και ο ίδιος μανιώδης συλλέκτης γραμματοσήμων και φιλοτελιστής, με την προσωπική του συλλογή να παρουσιάζεται στη Νέα Υόρκη το 2016.

«Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την τιμή που του κάνετε» είπε ο Sean Lennon στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Η φωτογραφία του Lennon τραβήχτηκε το 1974, με ολόκληρη την σειρά των 16 γραμματοσήμων να δείχνει σαν ένα 7″ single, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω.

Latest from IN FOCUS

Go to Top