ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Νέα τροπή με σκιά μασονίας στην υπόθεση των Ghost

Τα τέσσερα πρώην μέλη των Ghost, η αγωγή των οποίων εναντίον του frontman της μπάντας Tobias Forge το 2017 έπεσε στο κενό, επανέρχονται ζητώντας νέα δίκη! Θυμίζουμε πως τα πρώην πλέον Nameless Ghouls κατηγόρησαν τον Forge για μη απόδοση κερδών και ποσοστών από τις εισπράξεις του συγκροτήματος. Από την μεριά…

Τα τέσσερα πρώην μέλη των Ghost, η αγωγή των οποίων εναντίον του frontman της μπάντας Tobias Forge το 2017 έπεσε στο κενό, επανέρχονται ζητώντας νέα δίκη!

Θυμίζουμε πως τα πρώην πλέον Nameless Ghouls κατηγόρησαν τον Forge για μη απόδοση κερδών και ποσοστών από τις εισπράξεις του συγκροτήματος. Από την μεριά του ο Forge υποστήριξε πως οι τέσσερις μουσικοί πληρώνονταν με μισθό και πως μεταξύ τους δεν υπήρχε κάποια άλλη συμφωνία ή συμβόλαιο.

Στην νέα μήνυση που κατατέθηκε, οι τέσσερις μουσικοί τονίζουν πως ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση, Henrik Ibold, αλλά και ο Forge, είναι μέλη της Σουηδικής μασονικής στοάς, κάτι που έπαιξε ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, κατηγορώντας ευθέως τον πρώτο ότι έκανε τα στραβά μάτια σε αρκετά στοιχεία που προσκόμισε στο δικαστήριο η πλευρά τους.

Τα πρώην μέλη της μπάντας ζητούν νέα δίκη και νέα σύνθεση δικαστηρίου, η οποία θα επανεξετάσει την υπόθεση.

Σε δηλώσεις που έκανε σε Σουηδικό μέσο ενημέρωσης ο Ibold είπε πως δεν γνωρίζει αν ο Forge είναι μέλος της μασονικής στοάς και πως απλώς “έχει ακούσει φήμες για κάτι τέτοιο”.

Η πρώτη δίκη ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2017 μέσα σε έξι μόλις μέρες, με τον Forge να βγαίνει νικητής, με τα πρώην μέλη της μπάντας να καλούνται να του καταβάλουν $146,000 για τα δικαστικά έξοδα.

Τα τέσσερα πρώην Nameless Ghouls είναι Simon Söderberg (Alpha, μέλος την περίοδο 2010 – 2016), Mauro Rubino (Air, μέλος την περίοδο 2011 – 2016), Henrik Palm (Earther, μέλος την περίοδο 2015 – 2016) και Martin Hjertstedt (Earth, μέλος την περίοδο 2014 – 2016).

Η πλευρά των τεσσάρων μουσικών έχει ξοδέψει μέχρι τώρα για δικαστικά έξοδα το ποσό των $320,000.

Latest from IN FOCUS

Go to Top