ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Necrobutcher (Mayhem): «Ετοιμαζόμουν να σκοτώσω εγώ τον Euronymous»

Αποκαλύψεις από τον μπασίστα των Νορβηγών black metallers. Οι Mayhem ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου το νέο τους album «Daemon», με τον μπασίστα και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Necrobutcher (αληθινό όνομα Jørn Stubberud) να μιλάει μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του Euronymous. Η ιστορία των Mayhem έγινε γνωστότερη…

Αποκαλύψεις από τον μπασίστα των Νορβηγών black metallers.

Οι Mayhem ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου το νέο τους album «Daemon», με τον μπασίστα και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Necrobutcher (αληθινό όνομα Jørn Stubberud) να μιλάει μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του Euronymous.

Η ιστορία των Mayhem έγινε γνωστότερη στο ευρύ κοινό μετά από την ταινία Lords Of Chaos του 2018, με πρωταγωνιστές τους Sky Ferreira και Rory Culkin. Στο film ξετυλίγεται η πορεία των Νορβηγών black metallers και η διπλή τραγωδία που σημάδεψε το συγκρότημα, αρχικά με τον θάνατο του τραγουδιστή Per Yngve Ohlin (Dead) και στην συνέχεια με την δολοφονία του κιθαρίστα Øystein Aarseth (Euronymous) από τον Varg Vikernes (Count Grishnackh) των Burzum.

Ο Stubberud σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Consequence Of Sound αναφέρθηκε στην ταραγμένη εκείνη περίοδο, προχωρώντας μάλιστα στην αποκάλυψη πως ήταν στον δρόμο για να σκοτώσει αυτός τον Euronymous.

«Θα το πω τώρα, γιατί το κρατάω μέσα μου πολλά χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν στον δρόμο για να σκοτώσω εγώ τον Euronymous. Όταν την επόμενη μέρα έμαθα το γεγονός από τις εφημερίδες, έτρεξα σπίτι μου να κρύψω τα όπλα και τα ναρκωτικά καθώς θεώρησα πως θα ήμουν ο πρώτος ύποπτος».

Και πρόσθεσε: «Τότε δεν γνώρισα πως η αστυνομία ήξερε ήδη ότι ο Count Grishnackh ήταν ο δολοφόνος. Το τηλέφωνο του ήταν παγιδευμένο και γνώριζαν τι ήταν αυτό που έρχεται».

Latest from IN FOCUS

Go to Top