ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Necromancers – Of Blood And Wine

Μετά το εκπληκτικό περσινό τους ντεμπούτο «Servants Of The Salem Girl», οι Γάλλοι retro rockers είχαν να αντιμετωπίσουν την σπουδαία πρόκληση του σημαντικού δεύτερου album. Έχοντας πίστη στο υλικό και τις δυνατότητές τους, οι Necromancers παρουσιάζουν έναν δίσκο που ποιοτικά στέκεται ξανά στο ψηλότερο σκαλί. Με πυλώνες το 12λεπτο έπος…

Μετά το εκπληκτικό περσινό τους ντεμπούτο «Servants Of The Salem Girl», οι Γάλλοι retro rockers είχαν να αντιμετωπίσουν την σπουδαία πρόκληση του σημαντικού δεύτερου album. Έχοντας πίστη στο υλικό και τις δυνατότητές τους, οι Necromancers παρουσιάζουν έναν δίσκο που ποιοτικά στέκεται ξανά στο ψηλότερο σκαλί. Με πυλώνες το 12λεπτο έπος «Erzebeth» και το 10λεπτο «Lust», το συγκρότημα χτίζει τον ήχο του και δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί. Οι εξαιρετικές κιθαριστικές εξάρσεις του πρώτου και οι blues αναφορές του δεύτερου δείχνουν πως οι The Necromancers συνεχώς αναζητούν τις συνθήκες εκείνες που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Από κοντά και τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου, με το «Secular Lord» να αποτελεί την πιο heavy στιγμή του album και οπωσδήποτε ένα από τα συναυλιακά highlights του group, το ομώνυμο 2λεπτο πρελούδιο να βάζει περισσότερη μελωδία, και το επιλογικό «The Gathering» να πατάει στις σταθερές του πρώτου album. Οι The Necromancers τα καταφέρνουν εξαιρετικά και σε αυτό το δεύτερο album τους και δείχνουν πως από αυτούς εξαρτάται η επόμενη κορυφή.

Συγκρότημα: The Necromancers
Album: Of Blood And Wine
Label: Ripple Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 05/10/2018

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top