Το νέο album του Liam Gallagher έσπασε ρεκόρ πωλήσεων 20ετίας στη Μεγάλη Βρετανία

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΛΙΚΑΣ
Posted on Οκτώβριος 17, 2017, 12:39 μμ
14 secs

Τρομερές πωλήσεις σημειώνει στη Μεγάλη Βρετανία ο νέος δίσκος του Liam Gallagher «As You Were», με το πρώτο προσωπικό album του πρώην τραγουδιστή των Oasis να βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts.

Το «As You Were» έχει ήδη πουλήσει στο Νησί περισσότερες από 103 κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, εκ των οποίων πάνω από 15,000 κόπιες να είναι σε βινύλιο.

Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει πετύχει δίσκος στη Μεγάλη Βρετανία την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του εδώ και 20 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο δίσκος πούλησε περισσότερο από όσο όλες οι υπόλοιπες κυκλοφορίες που απαρτίζουν το Top20 μαζί!

Φυσικά, ο Liam Gallagher δεν έχασε ευκαιρία να συγχαρεί τον εαυτό του, γράφοντας στο Twitter: «Είναι επίσημο. Το Rock N Roll είναι στο Νο.1. Συγχαρητήρια σε εσάς και συγχαρητήρια σε μένα που τα καταφέραμε».

Το βλέμμα των οπαδών πλέον των Oasis στρέφεται στο νέο album του Noel Gallagher και της μπάντας του, High Flying Birds, με τίτλο «Who Built The Moon?», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΛΙΚΑΣ
Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.