ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο δείγμα από το επερχόμενο album των Fuzz του Ty Segall

Δείτε το video clip του «Mirror». Οι Fuzz, το power trio των Ty Segall (drums/φωνητικά), Chad Ubovich (μπάσο/φωνητικά) και Charles Moothart (κιθάρα/φωνητικά) έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Mirror». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «III». Έχοντας ήδη ανακοινώσει το album το καλοκαίρι και έχοντας…

Δείτε το video clip του «Mirror».

Οι Fuzz, το power trio των Ty Segall (drums/φωνητικά), Chad Ubovich (μπάσο/φωνητικά) και Charles Moothart (κιθάρα/φωνητικά) έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Mirror». Στις 23 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του «III».

Έχοντας ήδη ανακοινώσει το album το καλοκαίρι και έχοντας κυκλοφορήσει τα singles «Returning» και «Spit», οι Fuzz επιστρέφουν με το τρίτο single μέσα από τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την In The Red Records

Δείτε το video του «Mirror»:

Σύμφωνα με τα όσα λέει το group, σκοπός του είναι να διατηρηθεί το live feeling της ηχογράφησης, με ελάχιστες studio παρεμβάσεις. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα United Recording Studios με παραγωγό τον Steve Albini.

FUZZ - III
FUZZ – III

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top