ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο δείγμα από την συνεργασία Emma Ruth Rundle και Thou

Emma Ruth Rundle και Thou: Ακούστε το νέο single «The Valley». Emma Ruth Rundle και Thou έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Valley», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album συνεργασίας με τίτλο «May Our Chambers Be Full». Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου. Μετά το καταπληκτικό «The Ancestral…

Emma Ruth Rundle και Thou: Ακούστε το νέο single «The Valley».

Emma Ruth Rundle και Thou έδωσαν στην δημοσιότητα το «The Valley», δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album συνεργασίας με τίτλο «May Our Chambers Be Full». Τον ερχόμενο μήνα η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δίσκου.

Μετά το καταπληκτικό «The Ancestral Recall», Emma Ruth Rundle και Thou μας δίνουν ακόμα ένα δείγμα της εξαιρετικής συνεργασίας τους. Μιλώντας για το «The Valley», η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είπε: «Το «The Valley» είναι ένα μέρος. Είναι ένα τοπίο από το οποίο απουσιάζει κάθε προοπτική. Είναι μια αναλογία για την πνευματική ασθένεια, τον πόνο και τον εθισμό στην απομόνωση που προκύπτει από αυτές τις καταστάσεις. Αν αντί για την ελπίδα βρίσκουμε διέξοδο στον θυμό, η πιθανότητα διαφυγής από «Την Κοιλάδα» είναι μηδαμινή».

Από την μεριά του ο Andy Gibbs, κιθαρίστας των Thou έπλεξε το εγκώμιο της Rundle προσθέτοντας: «Το «The Valley» είναι ένα εύθραυστο αλλά δυνατό, ισχυρό αλλά θλιμμένο τραγούδι. Πρόκειται για συναισθήματα που έχεις αν ακούς την μουσική της Emma Ruth Rundle».

Η καλλιτεχνική σύμπραξη θα κυκλοφορήσει από την Sacred Bones Records στις 30 του ερχόμενου μήνα. Η Emma Ruth Rundle κυκλοφόρησε το τελευταίο της album «On Dark Horses» το 2018, ενώ οι Thou πρόσφατα έριξαν στην αγορά το «Blessings Of The Highest Order» που αποτελείται από διασκευές σε τραγούδια των Nirvana.

Το tracklist του «May Our Chambers Be Full»:
01. Killing Floor
02. Monolith
03. Out of Existence
04. Ancestral Recall
05. Magickal Cost
06. Into Being
07. The Valley

EMMA RUTH RUNDLE & THOU - MAY OUR CHAMBERS BE FULL
EMMA RUTH RUNDLE & THOU – MAY OUR CHAMBERS BE FULL

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top