ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο δωρεάν EP από τους All Them Witches!

Ακούστε τώρα το «Lost And Found» EP. Οι All Them Witches έπιασαν τους πάντες στον ύπνο και πριν από λίγη ώρα έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους EP «Lost And Found». Το EP διατίθεται δωρεάν μέσω Bandcamp και περιλαμβάνει 4 κομμάτια, εκ των οποίων μια διασκευή στο «Before The Beginning» των Fleetwood…

Ακούστε τώρα το «Lost And Found» EP.

Οι All Them Witches έπιασαν τους πάντες στον ύπνο και πριν από λίγη ώρα έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους EP «Lost And Found».

Το EP διατίθεται δωρεάν μέσω Bandcamp και περιλαμβάνει 4 κομμάτια, εκ των οποίων μια διασκευή στο «Before The Beginning» των Fleetwood Mac, μια εναλλακτική εκδοχή του «Call Me Star», καθώς και ένα dub mix στο «Open Passageways» με τίτλο «Dub Passageways».

Οι All Them Witches ανακοίνωσαν το EP μέσω Facebook, ενημερώνοντας παράλληλα τους fans τους πως τον Απρίλιο θα μπουν στο studio για τη σύνθεση του νέου τους full length album, το οποίο θα διαδεχθεί το εκπληκτικό «Sleeping Through The War» του 2017.

Το άτιτλο μέχρι στιγμής album των All Them Witches θα κυκλοφορήσει από την New West Records.

Ο Michael Parks αποκάλυψε στο rockyourlife.gr πέντε αγαπημένα albums που ποτέ δε θα βαρεθεί να ακούει.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top