ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Νέο είδος οστρακόδερμου παίρνει το όνομα του από τους Metallica!

Μεγάλος οπαδός της μπάντας ο Dr. Torben Riehl. Ο Dr. Torben Riehl ανακάλυψε ένα νέο είδος οστρακόδερμου και χωρίς να το σκεφτεί πολύ αποφάσισε να του δώσει το όνομα Macrostylis Metallicola, δείχνοντας έτσι και την αγάπη του για τους Metallica. Άχρωμο και χωρίς μάτια το πλάσμα που κατοικεί στο απόλυτο…

Μεγάλος οπαδός της μπάντας ο Dr. Torben Riehl.

Ο Dr. Torben Riehl ανακάλυψε ένα νέο είδος οστρακόδερμου και χωρίς να το σκεφτεί πολύ αποφάσισε να του δώσει το όνομα Macrostylis Metallicola, δείχνοντας έτσι και την αγάπη του για τους Metallica. Άχρωμο και χωρίς μάτια το πλάσμα που κατοικεί στο απόλυτο σκοτάδι.

Οι ίδιοι οι Metallica δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την ανακάλυψη, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Dr. Rein ονόμασε την ανακάλυψη του από το συγκρότημα που ακούει από την παιδική του ηλικία, αλλά το The Thing That Should Not Be έχει κάποια στοιχεία με εμάς. Το πλάσμα μοιάζει με σκουλήκι, κατοικεί στο σκοτάδι και είναι άχρωμο και χωρίς μάτια. Με λίγα λόγια Blackened. Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι ο χώρος που κατοικεί αποτελεί ένα rock στάδιο».

Φυσικά με το που «έσκασε» η είδηση το Macrostylis Metallicola απέκτησε και λογότυπο:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top