ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο lyric video για τους Volbeat!

Οι Δανοί heavy rock n rollers έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τους lyric video για το κομμάτι «Seal The Deal», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το κομμάτι φυσικά βρίσκεται στο επερχόμενο album της μπάντας «Seal The Deal & Let’s Boogie» που θα κυκλοφορήσει στις 3 του ερχόμενου μήνα.…

Οι Δανοί heavy rock n rollers έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο τους lyric video για το κομμάτι «Seal The Deal», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το κομμάτι φυσικά βρίσκεται στο επερχόμενο album της μπάντας «Seal The Deal & Let’s Boogie» που θα κυκλοφορήσει στις 3 του ερχόμενου μήνα.

Παραγωγός του νέου album των Σκανδιναβών είναι ο Jacob Hansen, ο οποίος συνεργάστηκε με τον frontman Michael Poulsen και τον κιθαρίστα Rob Caggiano.

Ο frontman της μπάντας Michael Poulsen τόνισε στο Billboard: «Το album αυτό από άποψη συνθέσεων έχει όλα εκείνα τα κομμάτια που πάλευα να γράψω για χρόνια».

Το tracklist του «Seal The Deal & Let’s Boogie»:
01. The Devil’s Bleeding Crown
02. Marie Laveau
03. The Bliss
04. The Gates of Babylon
05. Let It Burn
06. Black Rose
07. Rebound
08. Mary Jane Kelly
09. Goodbye Forever
10. Seal The Deal
11. Battleship Chains
12. You Will Know
13. The Loa’s Crossroad

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top