ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο project για τον drummer των Mastodon

Το ντεμπούτο της νέας του μπάντας Arcadea θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο ο Brann Dailor. Ο drummer/τραγουδιστής των Mastodon Brann Dailor, ο κιθαρίστας των Withered Raheem Amlani και ο Core Atoms ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο project με τίτλο Arcadea. Το ντεμπούτο της μπάντας θα κυκλοφορήσει από την Relapse…

Το ντεμπούτο της νέας του μπάντας Arcadea θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο ο Brann Dailor.

Ο drummer/τραγουδιστής των Mastodon Brann Dailor, ο κιθαρίστας των Withered Raheem Amlani και ο Core Atoms ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο project με τίτλο Arcadea.

Το ντεμπούτο της μπάντας θα κυκλοφορήσει από την Relapse Records στις 16 Ιουνίου, λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου album των Mastodon «Emperor Of Sand».

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το album με το κομμάτι «Gas Giant».

Η μουσική των Arcadea έχει ως βάση τα synths, χωρίς φυσικά να λείπουν τα rock/metal ξεσπάσματα, με τα 3 μέλη της μπάντας να μοιράζονται τα φωνητικά.

«Το album εξερευνά την ανθρωπότητα, όπως αυτή θα είναι σε 5 δισεκατομμύρια χρόνια από σήμερα» λέει στην ανακοίνωσή της η μπάντα θέλοντας έτσι να τονίσει τον φουτουριστικό χαρακτήρα της μουσικής της.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top