ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο single από τον Mariusz Duda των Riverside

Ακούστε το «Are You Ready For The Sun». Ο Mariusz Duda, εγκέφαλος των Riverside και Lunatic Soul, έδωσε συνέχεια στις solo κυκλοφορίες του, με το video του νέου του τραγουδιού «Are You Ready For The Sun». Μετά το single «The Song Of A Dying Memory» και το album «Lockdown Spaces»,…

Ακούστε το «Are You Ready For The Sun».

Ο Mariusz Duda, εγκέφαλος των Riverside και Lunatic Soul, έδωσε συνέχεια στις solo κυκλοφορίες του, με το video του νέου του τραγουδιού «Are You Ready For The Sun».

Μετά το single «The Song Of A Dying Memory» και το album «Lockdown Spaces», το οποίο εμπνεύστηκε εν μέσω καραντίνας και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, ο Duda δίνει συνέχεια στις προσωπικές του κυκλοφορίες με νέο single και video.

Στο νέο τραγούδι συμμετέχει και η Chloë Alper των Pure Reason Revolution στα δεύτερα φωνητικά, καθώς και ο Πολωνός drummer Maciej Gołyźniak.

«Στα σχεδόν 20 χρόνια της καλλιτεχνικής μου πορείας, έχω μάθει πλέον πώς να δημιουργώ μελαγχολικές, λυπημένες και σκοτεινές συνθέσεις» θα πει ο Duda, δικαιολογώντας έτσι το ύφος των νέων του προσωπικών κομματιών.

«Η Chloë με βοήθησε στις φωνητικές μελωδίες και ο Maciej έβαλε το κατάλληλο groove στα τύμπανα» προσθέτει για τους συνεργάτες του ο Πολωνός.

Φυσικά, η ενασχόληση με το προσωπικό του project, δεν σημαίνει ότι ο Duda βάζει σε δεύτερο κάδρο τις δουλειές του με τους Riverside και Lunatic Soul: «Αυτό είναι ένα νέο στιλ τραγουδιών και μουσικής. Οι Riverside υπάρχουν, οι Lunatic Soul υπάρχουν, αλλά εγώ έχω την ανάγκη να δημιουργώ πιο μινιμαλιστικά albums όπως το «Lockdown Spaces». Ακούσατε το «The Song Of A Dying Memory», τώρα ήρθε η ώρα για κάτι πιο δυναμικό».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top