ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο single από τους King Gizzard & The Lizard Wizard

Δείτε το video clip του «Some Of Us». Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Some Of Us». Το τραγούδι ακολουθεί το «Honey» που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι. Οι fans των Αυστραλών rockers δεν μπορούν να έχουν παράπονο, με…

Δείτε το video clip του «Some Of Us».

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Some Of Us». Το τραγούδι ακολουθεί το «Honey» που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

Οι fans των Αυστραλών rockers δεν μπορούν να έχουν παράπονο, με το αγαπημένο τους συγκρότημα να δίνει συνεχώς νέα μουσική. Μετά το «Honey» που ακούσαμε νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, ήρθε η σειρά του «Some Of Us», το εντυπωσιακό video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σύμφωνα με το ίδιο το group, το τραγούδι γράφτηκε νωρίτερα μέσα στο 2020 και κυκλοφορεί τώρα. Οι King Gizzard & The Lizard Wizard κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «Infest The Rat’s Nest» το καλοκαίρι του 2019. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα live albums.

Latest from TOP STORIES

Go to Top