ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο single από τους Me And Than Man του Nergal

Δείτε το video clip του «Run With The Devil». Λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Napalm Records, οι Me And That Man του Nergal (Behemoth), έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Run With The Devil». Το video clip έχει έντονη την ατμόσφαιρα από τις…

Δείτε το video clip του «Run With The Devil».

Λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την Napalm Records, οι Me And That Man του Nergal (Behemoth), έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του νέου τους single «Run With The Devil».

Το video clip έχει έντονη την ατμόσφαιρα από τις ταινίες του Quentin Tarantino, με την σκηνοθεσία να ανήκει στον Roman Przylipiak.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Nergal βρίσκεται πλέον ο Jørgen Munkeby, μέλος των Νορβηγών blackjazz rockers, Shining.

Το «Run With The Devil» αποτελεί προπομπό του δεύτερου album του group, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Οι Me And That Man κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Songs Of Love And Death» το 2017, με το album να αποσπά θετικότατες κριτικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το lead single του δίσκου, «My Church Is Black» έχει ξεπεράσει τις 2.5 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top