ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο single από τους Pure Reason Revolution

Δείτε το lyric video του «New Obsession». Οι Pure Reason Revolution έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Eupnea». Πρόκειται για το «New Obsession», το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στις 3 του ερχόμενου μήνα από την InsideOut η κυκλοφορία του δίσκου.…

Δείτε το lyric video του «New Obsession».

Οι Pure Reason Revolution έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album τους «Eupnea». Πρόκειται για το «New Obsession», το lyric video του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στις 3 του ερχόμενου μήνα από την InsideOut η κυκλοφορία του δίσκου.

«Μετά από ένα μακρύ διάστημα αποχής, νιώσαμε πως επιτέλους είχε έρθει πάλι η ώρα να δημιουργήσουμε progressive μουσική. Όταν αρχίσαμε να ανταλλάσουμε demos είδαμε πως τα νέα κομμάτια ήταν κοντά στο αρχικό prog ύφος των Pure Reason Revolution» θα πει το Βρετανικό συγκρότημα.

Το «New Obsession» είναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε από τον δίσκο, μετά το «Silent Genesis»:

Το tracklist του «Eupnea»:
01. New Obsession
02. Silent Genesis
03. Maelstrom
04. Ghosts & Typhoons
05. Beyond Our Bodies
06. Eupnea

PURE REASON REVOLUTION – EUPNEA

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top