ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο solo EP από τον Martin Gore των Depeche Mode

Ακούστε το νέο τραγούδι «Mandrill». Ο Martin Gore των Depeche Mode έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του τραγούδι «Mandrill» μέσα από το νέο του EP «The Third Chimpanzee». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς η κυκλοφορία του EP. Έξι χρόνια μετά το solo instrumental album «MG», ο Gore, ιδρυτικό μέλος των…

Ακούστε το νέο τραγούδι «Mandrill».

Ο Martin Gore των Depeche Mode έδωσε στην δημοσιότητα το νέο του τραγούδι «Mandrill» μέσα από το νέο του EP «The Third Chimpanzee». Στις αρχές της επόμενης χρονιάς η κυκλοφορία του EP.

Έξι χρόνια μετά το solo instrumental album «MG», ο Gore, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode, πρόκειται να ρίξει στην αγορά το νέο του EP, το οποίο ηχογραφήθηκε στην Santa Barbara της Καλιφόρνιας νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Το νέο single έχει τίτλο «Mandrill»:

Ο Gore είπε για το νέο του δισκογραφικό βήμα: «Το πρώτο κομμάτι που έγραψα ήταν αρκετά πρωτόγονο. Μετά μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίο The Rise And Fall Of The Third Chimpanzee και κάπως έτσι αποφάσισα να προχωρήσω με το EP και τον τίτλο».

Από την περασμένη εβδομάδα οι Depeche Mode αποτελούν νέο μέλος του Rock And Roll Hall Of Fame, με τον ηγέτη του group Dave Gahan να δηλώνει: «Ξεκινήσαμε μικροί να ακούμε μουσική και ραδιόφωνο. Αυτό μας έκανε να νιώθουμε πως ανήκουμε κάπου. Αυτό είναι που κάνει η μουσική για τους ανθρώπους. Τους φέρνει μαζί».

Το tracklist του «The Third Chimpanzee»:
01. Howler
02. Mandrill
03. Capuchin
04. Vervet
05. Howler’s End

MARTIN GORE – THE THIRD CHIMPANZEE

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top