Η αξία του αγγίζει τα 19 εκατομμύρια δολάρια και φτάνει τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα.

Μπορεί ο Jon Bon Jovi να μην έχει καταφέρει να πουλήσει ακόμα το διαμέρισμα του στο West Village της Νέας Υόρκης στην τιμή των 16 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλα αυτά αγόρασε μόλις πρόσφατα ένα νέο, σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά με 19 εκατομμύρια δολάρια.

Το διαμέρισμα έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, 4,5 μπάνια και είναι σε έκταση σχεδόν 4,000 τετραγωνικά μέτρα. Ο εσωτερικός σχεδιασμός ανήκει στον διάσημο σχεδιαστή Thomas O’Brien ενώ ανήκει στο συγκρότημα κατοικιών Greenwich Lane.

Πάντως ο Jon Bon Jovi και η σύζυγος του Dorothea Hurley είναι γνωστοί στον κύκλο των μεσιτών μιας και πουλάνε και αγοράζουν πολύ συχνά σπίτια και διαμερίσματα ειδικά στην περιοχή της Νέας Υόρκης.


Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.