ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο studio album για τους Mr. Big

Οι βετεράνοι Αμερικανοί hard rockers Mr. Big ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους album θα είναι «Defying Gravity». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Ιταλική Frontiers και στην παραγωγή του βρίσκεται ο Kevin Elson, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την κονσόλα και στα πρώτα πολύ επιτυχημένα albums…

Οι βετεράνοι Αμερικανοί hard rockers Mr. Big ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους album θα είναι «Defying Gravity».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Ιταλική Frontiers και στην παραγωγή του βρίσκεται ο Kevin Elson, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την κονσόλα και στα πρώτα πολύ επιτυχημένα albums της μπάντας, συμπεριλαμβανομένων των «Mr. Big» (1989), «Lean Into It» (1991) και «Bump Ahead» (1993).

Οι Mr. Big ηχογραφούν με το αυθεντικό τους line-up το οποίο περιλαμβάνει τον τραγουδιστή Eric Martin, τον κιθαρίστα Paul Gilbert, τον μπασίστα Billy Sheehan και τον drummer Pat Torpey. Ο τελευταίος -λόγω της μάχης που δίνει με τη νόσο του Parkinson- μοιράζεται τα τύμπανα με τον Matt Starr.

Τελευταίο studio album των Mr. Big ήταν το «…Stories We Could Tell», του οποίου την παραγωγή είχε κάνει ο Pat Regan, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Deep Purple, τους Warrant και τους Keel.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top