ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο studio album και single από τους Lucifer

Ακούστε το Ghosts μέσα από το «Lucifer III». Οι πολυεθνικοί retro rockers Lucifer επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «Lucifer III» τον ερχόμενο Μάρτιο. Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από το album «Ghosts» καθώς και όλες τις πληροφορίες του δίσκου. Το «Lucifer III» κυκλοφορεί…

Ακούστε το Ghosts μέσα από το «Lucifer III».

Οι πολυεθνικοί retro rockers Lucifer επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «Lucifer III» τον ερχόμενο Μάρτιο. Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο single μέσα από το album «Ghosts» καθώς και όλες τις πληροφορίες του δίσκου.

Το «Lucifer III» κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου από την Century Media και θα περιλαμβάνει 9 νέες συνθέσεις, με την μπάντα να δηλώνει: «Περήφανα σας παρουσιάζουμε το νέο μας album «Lucifer III». Το πρώτο single «Ghosts» είναι το πρώτο κομμάτι που γράψαμε για αυτό και αυτό που ανοίγει το album. Κάποιοι από εσάς ίσως το αναγνωρίζετε αν μας είδατε ζωντανά την περασμένη χρονιά. Παίξτε το δυνατά. Πάντα».

Το tracklist του «Lucifer III»:
01. Ghosts
02. Midnight Phantom
03. Leather Demon
04. Lucifer
05. Pacific Blues
06. Coffin Fever
07. Flanked By Snakes
08. Stay Astray
09. Cemetery Eyes

LUCIFER – LUCIFER III

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top