ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο τους album «Atoma» θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο οι Dark Tranquillity

Οι Σουηδοί metallers Dark Tranquillity θα κυκλοφορήσουν στις 4 του ερχόμενου Νοέμβρη τη νέα τους, ενδέκατη συνολικά, δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Atoma». Το album ηχογραφείται αυτό το διάστημα στο Rogue Music Studio, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας με τον David Castillo στη μίξη, γνωστό από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα…

Οι Σουηδοί metallers Dark Tranquillity θα κυκλοφορήσουν στις 4 του ερχόμενου Νοέμβρη τη νέα τους, ενδέκατη συνολικά, δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Atoma».

Το album ηχογραφείται αυτό το διάστημα στο Rogue Music Studio, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας με τον David Castillo στη μίξη, γνωστό από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της Σουηδικής σκηνής όπως οι Katatonia, Opeth και Candlemass.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το artwork του album, το οποίο έχει σχεδιάσει για ακόμα μια φορά ο κιθαρίστας των Σκανδιναβών, Niklas Sundin.

Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το συγκρότημα τονίζεται: «Είναι αλήθεια! Βρισκόμαστε στα μισά της ολοκλήρωσης του νέου μας δίσκου, ο οποίος αποτελεί μια πρόκληση καθώς περιλαμβάνει αρκετά νέα στοιχεία. Είναι δύσκολο να γίνουμε αυτή τη στιγμή πιο συγκεκριμένοι καθώς η διαδικασία συνεχίζεται, είμαστε όμως πολύ ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί το αποτέλεσμα αυτής».

Τον Ιανουάριο αποχώρησε από τους Dark Tranquillity ο μπασίστας Martin Henriksson, ο οποίος όμως παραμένει κοντά στο συγκρότημα από τη θέση του manager.

DarkTranquillityLPinside

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top