ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο τραγούδι από το επερχόμενο album του Billy Gibbons

Δείτε το lyric video του «Missin’ Yo’ Kissin’». Μετά το «Rollin’ And Tumblin’», ο Billy Gibbons έδωσε στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο δεύτερο solo album του με τίτλο The Big Bad Blues. Πρόκειται για το «Missin’ Yo’ Kissin’», του οποίου το lyric video μπορείτε να δείτε…

Δείτε το lyric video του «Missin’ Yo’ Kissin'».

Μετά το «Rollin’ And Tumblin'», ο Billy Gibbons έδωσε στην δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι μέσα από το επερχόμενο δεύτερο solo album του με τίτλο The Big Bad Blues.

Πρόκειται για το «Missin’ Yo’ Kissin'», του οποίου το lyric video μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο διάδοχος του «Perfectamundo» κυκλοφορεί στις 21 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει νέες συνθέσεις καθώς και διασκευές σε κλασικά blues τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Rollin’ And Tumblin’» και «Standing Around Crying» του Muddy Waters.

Στις πρώτες του δηλώσεις για το album, ο βετεράνος κιθαρίστας είπε πως «είναι blues από την αρχή ως το τέλος» ενώ ως κύρια blues επιρροή του δίσκου ανέφερε τον Jimmy Reed.

Το tracklist του «The Big Bad Blues»:
01. Missin’ Yo’ Kissin’ (Gilly Stillwater)
02. My Baby She Rocks
03. Second Line
04. Standing Around Crying (Muddy Waters)
05. Let The Left Hand Know…
06. Bring It To Jerome (Jerome Green)
07. That’s What She Said
08. Mo’ Slower Blues
09. Hollywood 151
10. Rollin’ And Tumblin’ (Muddy Waters)
11. Crackin’ Up (Bo Diddley)

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top