ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το νέο τραγούδι των Bon Jovi για τον George Floyd

Το «American Reckoning» θα περιλαμβάνεται στο «Bon Jovi 2020». Οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «American Reckoning», το οποίο γράφτηκε μετά τον θάνατο του George Floyd στην Μινεάπολη, στη Μινεσότα. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album «Bon Jovi 2020″. Ο Jon Bon Jovi χαρακτήρισε το νέο τραγούδι…

Το «American Reckoning» θα περιλαμβάνεται στο «Bon Jovi 2020».

Οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «American Reckoning», το οποίο γράφτηκε μετά τον θάνατο του George Floyd στην Μινεάπολη, στη Μινεσότα. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album «Bon Jovi 2020″.

Ο Jon Bon Jovi χαρακτήρισε το νέο τραγούδι ως την δική του «μαρτυρία» σε αυτή την ιστορία: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για έναν καλλιτέχνη, από το να χρησιμοποιεί την φωνή του για τα σημαντικά γεγονότα».

Ο Floyd έχασε τη ζωή του όταν ο λευκός αστυνομικός Derek Chauvin διατήρησε το γόνατό του στη δεξιά πλευρά του λαιμού του Αφροαμερικανού επί 8 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια σύλληψής του και ενώ εκείνος ήταν δεμένος με χειροπέδες και με το κεφάλι στο έδαφος.

Παρόλο που το «American Reckoning» ηχογραφήθηκε μετά την ολοκλήρωση του «Bon Jovi 2020», το οποίο αρχικά θα κυκλοφορούσε στις 15 Μαΐου, αλλά θα καθυστερήσει λόγω της πανδημίας του COVID-19, τελικώς θα βρίσκεται στον δίσκο που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το «Bon Jovi 2020» θα περιλαμβάνει τραγούδια που ασχολούνται με κεντρικά θέματα της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας, όπως η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία, θέματα που απασχολούν τους βετεράνους πολέμους και την πολιτική επικαιρότητα.

Από το «Bon Jovi 2020» έχουμε ακούσει ήδη τα τραγούδια «Limitless» και «Unbroken».

Το tracklist του «2020»:
01. Beautiful Drug
02. Unbroken
03. Limitless
04. Luv Can
05. Brothers In Arms
06. Story Of Love
07. Lower The Flag
08. Let It Rain
09. Shine
10. Blood In The Water

BON JOVI – BON JOVI 2020

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top