Νέος δίσκος και περιοδεία για τους Last Rizla

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 18, 2018, 8:37 πμ
53 secs

Μέσα στο καλοκαίρι η κυκλοφορία του «Mount Machine».

Οι Last Rizla ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους με τίτλο «Mount Machine», η οποία θα συνοδευτεί και από την δεύτερη περιοδεία τους στην Ανατολική Ευρώπη.

Το συγκρότημα έδωσε παράλληλα στην δημοσιότητα το νέο κομμάτι με τίτλο «Oporto», που θα περιλαμβάνεται στην συλλογή Jazz On Bones, μια σύμπραξη των Fuzz Ink. Records και R.O.U.F.A. Records.

Το βίντεο του «Oporto» επιμελήθηκε η Claudia Dina Fernandez de Cuña.

Το «Mount Machine» περιλαμβάνει τις εξής τρείς συνθέσεις:
01. Dive
02. Battle: Rambo
03. Χάλυβας

Το Δελτίο Τύπου των Last Rizla αναφέρει αναλυτικά:
«Ξεκίνησε την ανάβαση νύχτα έχοντας καταναλώσει όση περισσότερη μπορούσε. Σύντομα το καταφύγιο ήταν μια σωρός από πέτρες πίσω του. Με δυσκολία κρατούσε το βάρος του και ο αέρας κουρέλιαζε τα βρεγμένα ρούχα του. Η κλίση αυξήθηκε απότομα και πλέον κινούνταν στην παγωμένη κάθετη πλαγιά. Τα χέρια του μάτωσαν μόλις στα πρώτα πιασίματα μα ήλπιζε το αίμα, που ήδη έτρεχε μέσα από τα μανίκια και γαργαλούσε τα πλευρά του, να παγώσει όπως ο ιδρώτας του. Ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, όσο κι αν ήλπιζε.

Αυθόρμητα κατέληξε πως η ελπίδα είναι ο χείριστος των εθισμών. Έχασε την ανάσα του και όταν το γαλακτικό οξύ ξέσκισε τους τένοντές του, αφέθηκε».

Οι Last Rizla ξεκινούν τη δεύτερη περιοδεία τους στην ανατολική Ευρώπη, ονόματι Rampant Hair Growth Tour – Ανεξέλεγκτη Τριχοφυΐα Τουρ, κουβαλώντας μαζί τους γαλόνια ιδρώτα και σακιά με τρίχες. Όπως ήταν αναμενόμενο, σύνηθες φαινόμενο της μοίρας τους, δε θα
κουβαλούν μαζί τους τις φυσικές κόπιες της νέας δισκογραφικής κυκλοφορίας που είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν σήμερα.

Παράλληλα, μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι, «Oporto», που θα συμπεριληφθεί στη συνεργατική κτηνοβατική συλλογή που ίσως ονομάζεται “Jazz on Bones”, μία καταστροφική σύμπραξη μεταξύ των τιτάνων της μουσικής βιομηχανίας Fuzz Ink. Records και R.O.U.F.A. Records. Η συλλογή, σε μορφή διπλού επτάιντσου, θα περιλαμβάνει κομμάτια των Sadhus «The Smoking Community», Friend of Gods, Rita Mosss και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2018. Ή και όχι.

Φέρτε μας τα αυγά.
Φιλικά,
Last Rizla

lastrizla.com/
facebook.com/lastrizla/

Rampant Hair Growth Tour 2018
16/6 – Σόφια — Grindhouse
17/6 – Βελιγράδι — Dev9t
18/6 – Βιέννη — Venster99
19/6 – Γκιούρ — Dongó
20/6 – Βουδαπέστη — DRRPNC
21/6 – Σέγκεντ — Gin Tonic
22/6 -Κλουζ-Ναπόκα — Risom Infokiosk
23/6 – Bουκουρέστι — Quantic

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST