ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Nightstalker – As Above, So Below

Έχοντας φανερά στο μυαλό τους την επιτυχία που σημείωσε το προ τετραετίας μαγικό «Dead Rock Commandos», χωρίς ευτυχώς όλο αυτό να γυρίζει μπούμερανγκ, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της Ελληνικής heavy rock σκηνής κυκλοφορούν έναν δίσκο που μοιάζει να είναι το απόσταγμα ολόκληρης της ιστορίας και της δισκογραφίας τους. Συνθέσεις που κλείνουν…

Έχοντας φανερά στο μυαλό τους την επιτυχία που σημείωσε το προ τετραετίας μαγικό «Dead Rock Commandos», χωρίς ευτυχώς όλο αυτό να γυρίζει μπούμερανγκ, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της Ελληνικής heavy rock σκηνής κυκλοφορούν έναν δίσκο που μοιάζει να είναι το απόσταγμα ολόκληρης της ιστορίας και της δισκογραφίας τους. Συνθέσεις που κλείνουν το μάτι στο παρελθόν («Naked Fire», «Space Matter») και που θα θυμίσουν στους παλιότερους τις πρώιμες μέρες της μπάντας, κομμάτια που θα κεφαλαιοποιήσουν την πρόσφατη επιτυχία τους («The Dog That No-One Wanted», «Zombie Hour») αλλά και έντονες heavy ψυχεδελικές στιγμές («We Belong To The Dead», «Blue Turns To Black»), από αυτές που ανέκαθεν υπήρχαν σε όλα τα albums των Nightstalker, απαρτίζουν μια κυκλοφορία που διατηρεί το momentum και κρατά το status της μπάντας στην κορυφή. Το σημαντικότερο όλων αυτών είναι πως το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει να «βγήκε» στην μπάντα αβίαστα και άκοπα, έστω και αν πέρασαν ήδη 4 χρόνια απο την τελευταία της δουλειά. Όσο για το artwork και τον ντόρο που έγινε γύρω από αυτό, η ρήση του σοφού λαού μας «ποτέ μη κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του» τα λέει όλα.

Συγκρότημα: Nightstalker
Album: As Above, So Below
Label: Oak Island
Ημ. Κυκλοφορίας: 07/10/2016

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top