ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Nine Inch Nails – Not The Actual Events

Το EP των Nine Inch Nails «Not The Actual Events» (δημιουργία του Trent Reznor και του πολύχρονου συνεργάτη του Atticus Ross, ο οποίος εμφανίζεται ως επίσημο μέλος της μπάντας πλέον) είναι μια συλλογή  πέντε κομματιών, με guest καλλιτέχνες, τα οποία έχουν μια πιο επιθετική κατεύθυνση από εκείνη του «Hesitation Marks»…

Το EP των Nine Inch Nails «Not The Actual Events» (δημιουργία του Trent Reznor και του πολύχρονου συνεργάτη του Atticus Ross, ο οποίος εμφανίζεται ως επίσημο μέλος της μπάντας πλέον) είναι μια συλλογή  πέντε κομματιών, με guest καλλιτέχνες, τα οποία έχουν μια πιο επιθετική κατεύθυνση από εκείνη του «Hesitation Marks» (2013). Υφολογικά η συγκεκριμένη δουλειά παραμένει σε γνώριμα μονοπάτια, με ελάχιστες νότες καινοτομίας. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρουσα κάτι το οποίο οι περισσότεροι ίσως χρειαστούν αρκετά ακούσματα για να το αντιληφθούν. Από τα κορυφαία tracks και με τα πιο γρήγορα beats είναι το «The Idea Of You» , στο οποίο συμβάλλει μοναδικά στα drums ο Dave Grohl. Στο «She’s Gone Away», το οποίο έχει μια υπέροχη σκοτεινή κινηματογραφική ατμόσφαιρα, συμμετέχει η σύζυγος του Reznor, Mariqueen, ενώ στο industrial «Burning Bright (Field on Fire) » παίζει κιθάρα ο Dave Navarro.  Πρόκειται για ένα EP που χωρίς να εντυπωσιάζει, ξαναφέρνει το όνομα των NIN στο προσκήνιο.

Συγκρότημα: Nine Inch Nails
EP: Not The Actual Events
Label: The Null Corporation
Ημ. Κυκλοφορίας: 23/12/2016

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top