ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nirvana: Το video του «Smells Like Teen Spirit» φτάνει το 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube

Απλησίαστο προς το παρόν το ρεκόρ των Guns N Roses. Η αντίστροφη μέτρηση για να πιάσει το video του «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana το 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube έχει ξεκινήσει! Το πιο γνωστό τραγούδι των Nirvana βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη αυτού του στόχου, πλησιάζοντας έτσι…

Απλησίαστο προς το παρόν το ρεκόρ των Guns N Roses.

Η αντίστροφη μέτρηση για να πιάσει το video του «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana το 1 δισεκατομμύριο views στο YouTube έχει ξεκινήσει!

Το πιο γνωστό τραγούδι των Nirvana βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίτευξη αυτού του στόχου, πλησιάζοντας έτσι το μεγάλο ρεκόρ των Guns N Roses.

Το YouTube δημοσίευσε την λίστα με τα πιο επιτυχημένα, από άποψη θεάσεων, video clips για κάθε δεκαετία, με τους Guns N Roses να έχουν την πρωτιά τόσο στα 80s, με το «Sweet Child O Mine», όσο και στα 90s, με το «November Rain». Και τα δύο κλασικά video clips των Αμερικανών hard rockers έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο views, με το «Smells Like Teen Spirit» να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της δεύτερης κατηγορίας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top