ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ντοκιμαντέρ αλλά και ταινία για τη ζωή και το έργο του Chuck Berry

Η ζωή και το έργο του Chuck Berry πρόκειται να αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη σε δύο νέα projects που βρίσκονται στα σκαριά, ένα ντοκιμαντέρ και μια βιογραφική ταινία. Η Βρετανική εταιρία Cardinal Releasing Ltd., υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κοινοπραξία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του σπουδαίου rock n roller, για…

Η ζωή και το έργο του Chuck Berry πρόκειται να αποτυπωθεί στη μεγάλη οθόνη σε δύο νέα projects που βρίσκονται στα σκαριά, ένα ντοκιμαντέρ και μια βιογραφική ταινία.

Η Βρετανική εταιρία Cardinal Releasing Ltd., υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την κοινοπραξία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του σπουδαίου rock n roller, για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, του οποίου ο τίτλος πιθανότατα θα είναι «Chuck! The Documentary».

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Jon Brewer, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει δουλέψει πάνω στα films των B.B. King, Nat King Cole και Jimi Hendrix.

Στα σκαριά βρίσκεται και η βιογραφική ταινία του Chuck Berry, το οποίο ωστόσο βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής.

Για κανένα από τα δύο projects δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα καθώς και πληροφορίες για επίσημη πρεμιέρα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top