ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Phil Lynott των Thin Lizzy

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Phil Lynott των Thin Lizzy βρίσκεται στα σκαριά. Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Ιρλανδός Emer Reynolds, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τους παραγωγούς Alan Maher και John Wallace, με τον Peter Worsley της Eagle Rock Films να είναι…

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του Phil Lynott των Thin Lizzy βρίσκεται στα σκαριά.

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Ιρλανδός Emer Reynolds, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τους παραγωγούς Alan Maher και John Wallace, με τον Peter Worsley της Eagle Rock Films να είναι επίσης στην ομάδα εργασίας.

Η ταινία έχει τίτλο «Phil Lynott: Songs For While I’m Away», με τον σκηνοθέτη -και δηλωμένο οπαδό της μπάντας- να δηλώνει: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να μεταφέρω στην μεγάλη οθόνη την ζωή και την προσωπικότητα του Phil Lynott».

Στο «Phil Lynott: Songs For While I’m Away» θα μιλήσουν οι συνοδοιπόροι του Lynott στους Thin Lizzy, Scott Gorham, Eric Bell και Darren Wharton, καθώς και οι James Hetfield (Metallica), Adam Clayton (U2), Huey Lewis και Suzi Quatro.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το «Phil Lynott: Songs For While I’m Away» αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top