ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ντοκιμαντέρ για τον Elvis Presley ετοιμάζει το HBO

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Elvis Presley ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO. Το άτιτλο προς το παρόν ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια 3 ώρες και θα παρουσιαστεί σε δυο επεισόδια, τα οποία θα παιχτούν την επόμενη χρονιά. Στο ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστούν…

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Elvis Presley ανακοίνωσε πως έχει στα σκαριά το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Το άτιτλο προς το παρόν ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια 3 ώρες και θα παρουσιαστεί σε δυο επεισόδια, τα οποία θα παιχτούν την επόμενη χρονιά.

Στο ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστούν σπάνιες φωτογραφίες του Elvis Presley από την παιδική του ηλικία, συνεντεύξεις με μουσικούς που τον συνόδευαν στην καριέρα του καθώς και πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας.

Το film έχει σκηνοθετήσει ο Thom Zimmy, ο οποίος είχε δουλέψει και με τον Bruce Springsteen στα «The Promise: The Making Of Darkness On The Edge Of Town» του 2010 καθώς και στο πιο πρόσφατο «The Ties That Bind».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top