ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ντοκιμαντέρ με την βοήθεια των οπαδών για τους Kiss

Στα μισά του δρόμου το film για την ιστορία της μπάντας. Ο Tommy Thayer των Kiss επιβεβαίωσε πως η μπάντα δουλεύει πάνω σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο μάλιστα θα συμπεριλαμβάνει και υλικό (video και φωτογραφίες) από τους fans. Με τον σκηνοθέτη John Dorsey θα συνεργαστούν οι Αμερικανοί superstars. Ο…

Στα μισά του δρόμου το film για την ιστορία της μπάντας.

Ο Tommy Thayer των Kiss επιβεβαίωσε πως η μπάντα δουλεύει πάνω σε ένα νέο ντοκιμαντέρ το οποίο μάλιστα θα συμπεριλαμβάνει και υλικό (video και φωτογραφίες) από τους fans. Με τον σκηνοθέτη John Dorsey θα συνεργαστούν οι Αμερικανοί superstars.

Ο κιθαρίστας των Kiss αναφέρθηκε στον πλούτο υλικού που έχουν αρκετοί συλλέκτες αλλά και απλοί fans του συγκροτήματος. Ένας από αυτούς είναι ο Mark Cicchini, ο οποίος μάλιστα έφερε το group σε επαφή με τον σκηνοθέτη John Dorsey, ενώ επικοινωνεί και με αρκετούς από τους φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος προκειμένου να συγκεντρώσει αρχειακό υλικό.

«Προφανώς έχουμε αρκετό υλικό ως μπάντα, αλλά και οι fans δεν πάνε πίσω. Αυτό θέλουμε να εκμεταλλευτούμε. Το ζήτημα πλέον είναι να οργανώσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες».

Παράλληλα με το ντοκιμαντέρ, στα σκαριά βρίσκεται και η βιογραφική ταινία των Kiss, με τον παραγωγό Mark Canton ο οποίος είχε δουλέψει στους «300» να συμμετέχει στο project.

«Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής. Ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα γυρίσματα, αλλά από ότι ξέρω αυτό θα γίνει σύντομα».

Η ταινία για τους Kiss θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Kiss με τίτλο End Of The Road ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 στο Βανκούβερ του Καναδά και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Ιούλιο, με το τελευταίο show στην Νέα Υόρκη.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top