ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Alice Cooper ανακοινώνει το album «Detroit Stories»

Επιστροφή στις ρίζες για τον βετεράνο rocker. Ο Alice Cooper ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του studio album που τιτλοφορείται «Detroit Stories». Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του δίσκου. Έναν δίσκο ωδή στην πόλη που γεννήθηκε κυκλοφορεί ο Alice Cooper. Το «Detroit Stories», 21o album στην πλούσια…

Επιστροφή στις ρίζες για τον βετεράνο rocker.

Ο Alice Cooper ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου του studio album που τιτλοφορείται «Detroit Stories». Στις 26 Φεβρουαρίου 2021 η κυκλοφορία του δίσκου.

Έναν δίσκο ωδή στην πόλη που γεννήθηκε κυκλοφορεί ο Alice Cooper. Το «Detroit Stories», 21o album στην πλούσια καριέρα του βετεράνου frontman, φέρνει στην επικαιρότητα το «άγριο rock n roll της Αμερικής».

Με τις συμμετοχές αρκετών γνωστών μουσικών ονομάτων της πόλης όπως ο Wayne Kramer των MC5, ο Johnny Badanjek, drummer των Detroit Wheels και ο μπασίστας Paul Randolph, ο Alice Cooper προσπαθεί να αναβιώσει τον ήχο που ταξίδεψε στα πέρατα της γης στα 70s.

«Το Los Angeles είχε τον δικό του ήχο με τους Doors, τους Love και τους Buffalo Springfield. Το San Francisco είχε τους Grateful Dead και τους Jefferson Airplane. Η Νέα Υόρκη τους Rascals και τους Velvet Underground. Το Detroit ήταν το επίκεντρο του οργισμένου hard rock. Όσοι ένιωθαν απόκληροι της σκληρής μουσικής, έβρισκαν το σπίτι τους σε αυτήν εδώ την πόλη» θα πει ο Cooper.

Το πρώτο single μέσα από τον δίσκο είναι η διασκευή στο «Rock N Roll» των Velvet Underground. Αν και από την Νέα Υόρκη, το κομμάτι γράφτηκε από τον Lou Reed στο Detroit και μάλιστα ηχογραφήθηκε εκεί.

Παραγωγός του album είναι ο πολύπειρος Bob Ezrin ο οποίος τόνισε με την σειρά του την συμβολή αρκετών μουσικών από την πόλη για την δημιουργία του δίσκου: «Ο δίσκος φτιάχτηκε από ανθρώπους του Detroit, στο Detroit για το Detroit».

Το tracklist του «Detroit Stories»:
01. Rock N Roll
02. Go Man Go (Album Version
03. Our Love Will Change The World
04. Social Debris
05. $1000 High Heels Shoes
06. Hail Mary
07. Detroit City 2021 (Album Version)
08. Drunk And In Love
09. Independence Dave
10. I Hate You
11. Wonderful World
12. Sister Anne (Album Version)
13. Hanging On By A Thread (Don’t Give Up)
14. Shut Up And Rock
15. East Side Story (Album Version)

 

ALICE COOPER - DETROIT STORIES
ALICE COOPER – DETROIT STORIES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top