ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Alice Cooper κυκλοφορεί EP με 6 τραγούδια τον Σεπτέμβριο

Στις 13 Σεπτεμβρίου το «Breadcrumbs». Ένα νέο EP με 6 τραγούδια πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου ο Alice Cooper. Ο Cooper περιγράφει το EP ως «φόρο τιμής στους garage rock ήρωες του Detroit» και σε αυτό ο βετεράνος rocker θα διασκευάζει τα «Sister Anne» (MC5), «Your Mama Won’t Like…

Στις 13 Σεπτεμβρίου το «Breadcrumbs».

Ένα νέο EP με 6 τραγούδια πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου ο Alice Cooper.

Ο Cooper περιγράφει το EP ως «φόρο τιμής στους garage rock ήρωες του Detroit» και σε αυτό ο βετεράνος rocker θα διασκευάζει τα «Sister Anne» (MC5), «Your Mama Won’t Like Me» (Suzi Quatro) και «Devil With A Blue Dress» (Mitch Ryder & The Detroit Wheels).

Στο πλευρό του Cooper βρίσκεται για τις ηχογραφήσεις ο Wayne Kramer των MC5, ο τραγουδιστής της jazz Paul Randolph, ο Mark Farner (ex-Grand Funk Railroad), o Johnny Badanjek (ex-Detroit Wheels) και ο Mick Collins.

Το «Breadcrumbs» θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά αλλά και σε 20,000 αντίτυπα σε 10″ βινύλιο.

Ο Alice Cooper δουλεύει παράλληλα και πάνω στο νέο του, άτιτλο μέχρι στιγμής studio album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Το tracklist του «Breadcrumbs»:
01. Detroit Rock City 2020
02. Go Man Go
03. Easy Side Story
04. Your Mama Won’t Like Me
05. Devil With A Blue Dress/Chains Of Love
06. Sister Alove

ALICE COOPER – BREADCRUMBS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top