Δείτε το τρίλεπτο video που έφτιαξε η μπάντα για τον Καναδό superfan Doug Brown.

Οι Metallica έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τρίλεπτο video με τη απίστευτη συλλογή ενός φανατικού οπαδού τους από τον Καναδά!

Η συλλογή του Doug Brown από το Ontario του Toronto είναι τόσο μεγάλη που εντυπωσίασε ακόμα και την ίδια την μπάντα, η οποία του έκανε αυτό το video, ανεβάζοντάς το μάλιστα στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Ο Brown δηλώνει: «Ξεκίνησα να συλλέγω υλικό των Metallica από μικρή ηλικία. Ο ξάδερφός μου μια μέρα μου έφερε μια κόπια του «Black Album» σε κασέτα. Βρήκα τόσο ενδιαφέρουσα τη μουσική που ξεκίνησα να μαζεύω κασέτες και singles της μπάντας».

Και προσθέτει: «Κάποια στιγμή έκανα part-time δουλειές για να μπορώ να βρίσκω κομμάτια για τη συλλογή μου».

Ο Brown εξηγεί στη συνέχεια: «Μια μέρα αγόρασα από το Toronto μια κόπια σε βινύλιο του «Ride The Lightning», η οποία ήταν κάπως διαφορετική σε σχέση με το CD μου. Τότε ήταν που είπα…»Δεν το έχω σε κασέτα». Ήταν η στιγμή που τα πράγματα ξέφυγαν».

Ο Καναδός συλλέκτης τόνισε πως το internet του έχει λύσει πλέον τα χέρια: «Αφού έκαναν έναν λογαριασμό στο eBay άρχισα να ψάχνω κάθε single και κάθε πιθανή κυκλοφορία από οποιαδήποτε χώρα».

Όσο για το πόσα κομμάτια έχει στην συλλογή του ο Brown; «Είμαι κάτοχος 850 βινυλίων και CD διαφορετικών εκδόσεων κυκλοφοριών του συγκροτήματος. Επιπλέον έχω περίπου 2,000 – 3,000 αναμνηστικά της μπάντας από όλο τον κόσμο».

Ο Brown έχει στην κατοχή του ορισμένες πολύ σπάνιες εκδόσεις βινυλίων (test pressings), picture discs, αυτόγραφα του Cliff Burton και άλλα αντικείμενα.

Για τον ίδιο ωστόσο πάντοτε η κασέτα του «Black Album» θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του: «Έχω περίπου 10,000 δίσκους στο σπίτι, από διαφορετικά είδη μουσικής. Χωρίς όμως αυτή την κασέτα το ταξίδι αυτό δε θα είχε ξεκινήσει ποτέ».

Δείτε το video που έκαναν οι Metallica στον Doug Brown:

 

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST