ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Austin Butler εκλεκτός του Baz Luhrmann για την ταινία του Elvis Presley

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του σκηνοθέτη της ταινίας. Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann επιβεβαίωσε πως ο Austin Butler θα είναι τελικά ο εκλεκτός που θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley. Ο Butler, γνωστός από τις συμμετοχές του στις ταινίες «The Dead Don’t Die» του Jim Jarmusch, αλλά…

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του σκηνοθέτη της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann επιβεβαίωσε πως ο Austin Butler θα είναι τελικά ο εκλεκτός που θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley.

Ο Butler, γνωστός από τις συμμετοχές του στις ταινίες «The Dead Don’t Die» του Jim Jarmusch, αλλά και στο «Once Upon A Time In Hollywood» του Quentin Tarantino, ήταν από την αρχή ανάμεσα στα φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κερδίζοντας στο τέλος τον πολυπόθητο ρόλο

Στην ανακοίνωση του, ο Luhrmann τόνισε μεταξύ άλλων: «Γνώριζα από την αρχή πως δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή την ταινία, εάν το casting δεν ήταν το απολύτως ιδανικό. Αναζητούσαμε έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να εντρυφήσει τόσο στις κινήσεις όσο και στις φωνητικές δυνατότητες του Elvis. Σε αυτή την διαδικασία είχα την τιμή να συναντήσω μερικά πολύ σπουδαία ταλέντα. Όταν έμαθα για τον Austin Butler και τον ρόλο του στο The Iceman Cometh πλάι στον Denzel Washington, ήμουν σίγουρος πως είχα βρει κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά που ήθελα».

Ρόλο στην ταινία θα έχει και ο Tom Hanks, ο οποίος θα υποδυθεί τον manager του Elvis, Colonel Tom Parker.

Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς θα διηγείται την ιστορία του Βασιλιά του rock n roll, αλλά και την σχέση του με τον Parker.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top