Ο Axl Rose έγραψε τραγούδι για τα Looney Tunes!

R NEWS TEAM
Posted on Δεκέμβριος 27, 2018, 9:14 πμ
37 secs

Ακούστε το «Rock The Rock».

Ο Axl Rose φαίνεται να έγραψε ένα νέο τραγούδι για τα Looney Tunes!

Το κομμάτι έχει τίτλο «Rock The Rock» και παρουσιάστηκε στο ολοκαίνουριο επεισόδιο των Looney Tunes, με την cartoon εκδοχή του frontman των Guns N Roses να πρωταγωνιστεί επίσης.

Στο επεισόδιο, ο Axl Rose ρωτάει τον Bugs Bunny και την παρέα του που βρίσκεται το κέντρο της πόλης, με σκοπό να δώσει εκεί μια συναυλία με την μπάντα του, Steel Underpants. Τα Looney Tunes τον αναγνωρίζουν αμέσως ως τον τραγουδιστή των Guns N Roses, του εξηγούν όμως ότι η γη βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον αφανισμό της, καθώς επίκειται επίθεση από μετεωρίτη.

Ο Alx Rose αποφασίζει να παίξει δυνατό rock n roll, και με την συνοδεία των Looney Tunes στέλνει ηχητικά κύματα στο διάστημα που καταστρέφουν την απειλή και γλιτώνουν τον κόσμο.

Το «Rock The Rock» είναι το πρώτο κομμάτι που ακούμε από τον Rose μετά το «Chinese Democracy» album των Guns N Roses, το 2008.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως από την μεριά του Axl Rose δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το νέο κομμάτι, ενώ γεγονός είναι πως το κομμάτι ταιριάζει περισσότερο στο μουσικό ύφος των AC/DC και λιγότερο σε αυτό των Guns N Roses.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Guns N Roses άνοιγαν τις εμφανίσεις της «Not In This Lifetime» tour με το κεντρικό μουσικό θέμα των Looney Tunes.

Δείτε το clip με τον Axl Rose και τα διάσημα cartoons να παίζουν το «Rock The Rock»:

Video do Lonney Tunes com a participação de Axl Rose. A música tem uma pegada que lembra AC/DC.Fonte: Kenneth Ramone

Gepostet von Guns N' Roses News am Dienstag, 25. Dezember 2018

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST