ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Billy Corgan γράφει το νέο album των Smashing Pumpkins

Έχει έτοιμα 21 νέα τραγούδια! Ο Billy Corgan αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως δουλεύει πάνω στο νέο album των Smashing Pumpkins. Ο διάδοχος του «Shiny And Oh So Bright, Vol.1/LP: No Past. No Future. No Sum» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργού του.…

Έχει έτοιμα 21 νέα τραγούδια!

Ο Billy Corgan αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως δουλεύει πάνω στο νέο album των Smashing Pumpkins. Ο διάδοχος του «Shiny And Oh So Bright, Vol.1/LP: No Past. No Future. No Sum» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημιουργού του.

Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο ηγέτης των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, ο οποίος έχει έτοιμα μέχρι στιγμής 21 νέα τραγούδια για το νέο album της μπάντας του. Στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό 102.9 The Buzz έκανε λόγο για ένα αρκετά «διαφορετικό» album, τονίζοντας πως όσοι έχουν ακούσει τα κομμάτια έχουν ενθουσιαστεί.

Ο νέος δίσκος των Pumpkins θα είναι ο δεύτερος μετά την επανασύνδεση του Corgan με τα ιδρυτικά μέλη Jimmy Chamberlin και James Iha.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top