ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Ο Billy Corgan κυκλοφόρησε το 40λεπτο film βωβού κινηματογράφου «Pillbox»

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Billy Corgan το 40λεπτο film βωβού κινηματογράφου «Pillbox», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω μέσω YouTube. Για την ταινία, η οποία περιλαμβάνει και μουσική των Smashing Pumpkins, ο Corgan συνεργάστηκε με την Linda Strawberry. Η ταινία ακολουθεί την κυκλοφορία του νέου solo album του Billy…

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Billy Corgan το 40λεπτο film βωβού κινηματογράφου «Pillbox», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω μέσω YouTube.

Για την ταινία, η οποία περιλαμβάνει και μουσική των Smashing Pumpkins, ο Corgan συνεργάστηκε με την Linda Strawberry.

Η ταινία ακολουθεί την κυκλοφορία του νέου solo album του Billy Corgan «Ogilala», την παραγωγή του οποίου έχει κάνει ο Rick Rubin.

Το «Pillbox» αναφέρεται στην ιστορία ενός ζευγαριού που βιώνει τον χωρισμό, όταν ο άντρας αναγκάζεται να φύγει για τον πόλεμο. Κατά τη διάρκεια του, ο στρατιώτης τραυματίζεται και έχει οράματα πως βρίσκεται σε ένα φανταστικό βασίλειο. Εκεί εκδιώκεται από τον βασιλιά και προσπαθεί να βρει τον δρόμο για το σπίτι του μέσα από ένα άκρως ψυχεδελικό τοπίο.

Για το film είπε ο Corgan: «Έχει μια διαφορετική οπτική σε σχέση με το «Ogilala». Μεταξύ τους όμως, το film και η μουσική του δίσκου συνθέτουν ένα ενιαίο κομμάτι τέχνης».

Η ταινία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το προηγούμενο διάστημα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σύδνεϋ, Σικάγο και Λος Άντζελες.

Δείτε το «Pillbox»:

Latest from TV & MOVIES

Go to Top