ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Billy Gibbons μιλάει για το νέο album των ZZ Top

Εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Jeff Beck. Οι ZZ Top πρόκειται να μπουν σύντομα στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album, πρώτου μετά το «La Futura» του 2012, με τον Billy Gibbons να μιλάει για την διαδικασία. Με παραγωγό τον Rick Rubin οι ηχογραφήσεις του δίσκου. Σε…

Εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Jeff Beck.

Οι ZZ Top πρόκειται να μπουν σύντομα στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους album, πρώτου μετά το «La Futura» του 2012, με τον Billy Gibbons να μιλάει για την διαδικασία. Με παραγωγό τον Rick Rubin οι ηχογραφήσεις του δίσκου.

Σε μια κουβέντα που είχε με το LiveSigning, ο κιθαρίστας των ZZ Top έκανε κάποιες αναφορές σχετικά με το νέο album των βετεράνων rockers, λέγοντας πως η επιστροφή στο studio είναι αρκετά κοντά: «Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε και να ηχογραφήσουμε ένα κομμάτι που αρχίσαμε να γράφουμε όταν ξεκινήσαμε την μπάντα. Ίσως αυτή την φορά τα καταφέρουμε».

Ο Gibbons αποκάλυψε πως το βιβλίο Rock + Roll Gearhead έδωσε ώθηση στο συγκρότημα να ξεκινήσει να γράφει τραγούδια, αλλά και να μπει στο studio.

Ο Gibbons αναφέρθηκε και σε πιθανή συνεργασία των ZZ Top με τον Jeff Beck: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχα την τύχη να τον συναντήσω στο Λονδίνο. Αν είναι διαθέσιμος όταν μπούμε στο studio θα το συζητήσουμε».

Ο Billy Gibbons το διάστημα που οι ZZ Top παρέμεναν ανενεργοί δισκογραφικά, κυκλοφόρησε δύο προσωπικά albums. Το «Perfectamundo» το 2015 και το «The Big Bad Blues» τρία χρόνια αργότερα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top