ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bob Dylan ανακοίνωσε το νέο album «Rough & Rowdy Ways»

Ακούστε το νέο single «False Prophet». Το νέο του album «Rough & Rowdy Ways» ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου ο Bob Dylan. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο με αυθεντικό υλικό από το «Tempest» του 2012. Στην δημοσιότητα το νέο single «False Prophet». Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο βετεράνος…

Ακούστε το νέο single «False Prophet».

Το νέο του album «Rough & Rowdy Ways» ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου ο Bob Dylan. Πρόκειται για τον πρώτο δίσκο με αυθεντικό υλικό από το «Tempest» του 2012. Στην δημοσιότητα το νέο single «False Prophet».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο βετεράνος τραγουδοποιός μας είχε χαρίσει δύο νέες συνθέσεις, το 17λεπτο «Murder Lost Foul» και το «I Contain Multitudes». Και τα δύο τραγούδια θα βρίσκονται στο «Rough & Rowdy Ways» που θα κυκλοφορήσει από την Columbia στις 19 του επόμενου μήνα.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο single «False Prophet» που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του νέου δίσκου έγινε μέσω Twitter από τον ίδιο τον Dylan:

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του «Rough & Rowdy Ways» καθώς και το πλήρες tracklist.

Μετά το «Tempest», ο Bob Dylan κυκλοφόρησε τα «Shadows In The Night» (2015), «Fallen Angels» (2016) και «Triplicate» (2017).

BOB DYLAN – ROUGH AND ROWDY WAYS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top