ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bob Dylan αποκάλυψε το tracklist του «Rough And Rowdy Ways»

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Ο Bob Dylan έδωσε στην δημοσιότητα το tracklist του νέου του δίσκου «Rough And Rowdy Ways» που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα. Δείτε την ανάρτηση του βετεράνου τραγουδοποιού στο Instagram. Έχοντας ακούσει τρία τραγούδια μέσα από το album, το «I Contain Multitudes», το…

Στις 19 Ιουνίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Ο Bob Dylan έδωσε στην δημοσιότητα το tracklist του νέου του δίσκου «Rough And Rowdy Ways» που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα. Δείτε την ανάρτηση του βετεράνου τραγουδοποιού στο Instagram.

Έχοντας ακούσει τρία τραγούδια μέσα από το album, το «I Contain Multitudes», το «False Prophet» και το 17λεπτο «Murder Most Foul», ο Dylan έλυσε το μυστήριο με τις λεπτομέρειες του νέου του δίσκου, αποκαλύπτοντας επιτέλους τους τίτλους των νέων του τραγουδιών.

Το «Rough & Rowdy Ways» θα βγει στην αγορά στις 19 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια. Πρόκειται για το πρώτο album με αυθεντικό υλικό από το «Tempest» του 2012. Τα προηγούμενα χρόνια ο Dylan κυκλοφόρησε τα LPs «Triplicate», «Fallen Angels» και «Shadows Of The Night» διασκευάζοντας κυρίως τον Frank Sinatra.

Το tracklist του «Rough And Rowdy Ways»:
01. I Contain Multitudes
02. False Prophet
03. My Own Version Of You
04. I’ve Made Up My Mind To Give Myself To You
05. Black Rider
06. Goodbye Jimmy Reed
07. Mother Of Muses
08. Crossing The Rubicon
09. Key West
10. Murder Most Foul

BOB DYLAN – ROUGH AND ROWDY WAYS

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top