ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bob Dylan πούλησε την προσωπική του συλλογή για $15 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Bob Dylan πούλησε στο ίδρυμα George Kaiser Family Foundation την προσωπική του συλλογή αντικειμένων με τιμή που ξεπέρασε τα $15 εκατομμύρια δολάρια! Η συλλογή περιλαμβάνει πάνω απο 6,000 προσωπικά αντικείμενα του Dylan όπως στίχους, μουσικά όργανα, δισκογραφικά συμβόλαια, καθώς και πολλά concert films που μέχρι στιγμής δεν έχουν δει…

Ο Bob Dylan πούλησε στο ίδρυμα George Kaiser Family Foundation την προσωπική του συλλογή αντικειμένων με τιμή που ξεπέρασε τα $15 εκατομμύρια δολάρια!

Η συλλογή περιλαμβάνει πάνω απο 6,000 προσωπικά αντικείμενα του Dylan όπως στίχους, μουσικά όργανα, δισκογραφικά συμβόλαια, καθώς και πολλά concert films που μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής θα εκτεθεί στο μουσείο Gilcrease, στην Tulsa, με τους fans έτσι να έχουν την ευκαιρία να δουν ένα μέρος της ιστορίας του σπουδαίου τραγουδοποιού.

Σύμφωνα με τους New York Times, η συλλογή κοστίζει πάνω απο $60 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Bob Dylan είπε: «Είμαι χαρούμενος που η συλλογή μου αυτή θα βρίσκεται σε καλά χέρια. Όλα τα αντικείμενα έχουν μεγάλη συλλεκτική αξία και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που πλέον βρίσκουν ένα σπίτι να τα φιλοξενήσει».

Ο βετεράνος μουσικός βρίσκεται αυτό το διάστημα στο studio και δουλεύει πάνω στον διάδοχο του «Shadows In The Night», του περσινού album με διασκευές.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top