ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Bon Iver ανακοίνωσε το νέο του studio album «i,i»

Ακούστε δύο νέα τραγούδια μέσα από τον δίσκο. Ο Justin Vernon και οι Bon Iver ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου album με τίτλο «i.i». Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από την Jagjaguwar και θα διαδεχθεί το «22, Million». Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και δύο νέα singles…

Ακούστε δύο νέα τραγούδια μέσα από τον δίσκο.

Ο Justin Vernon και οι Bon Iver ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου album με τίτλο «i.i».

Ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου από την Jagjaguwar και θα διαδεχθεί το «22, Million».

Η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και δύο νέα singles του δίσκου, τα «Faith» και «Jelmore», τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχαμε ακούσει και τα «Hey Ma» και «U (Man Like)». Στο album συμμετέχουν οι Buddy Ross, Francis Starlite, The Brooklyn Youth Chorus with Bryce Dessner, James Blake, Aaron Dessner, Bruce Hornsby και Velvet Negroni.

Στο Δελτίο Τύπου ο Justin Vernon αναφέρει: «Στα μάτια μου αυτός ο δίσκο είναι ό,τι πιο ώριμο και ολοκληρωμένο έχω κάνει. Είναι η οπτική που έχει από την εμπειρία της ζωής την οποία μετουσιώνεις σε τέχνη».

Ο νέος δίσκος ηχογραφήθηκε στο Wisconsin τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκε στο Sonic Ranch του Texas.

Το tracklist του «i,i»
01. Yi
02. iMi
03. We
04. Holyfields
05. Hey, Ma
06. U (Man Like)
07. Naeem
08. Jelmore
09. Faith
10. Marion
11. Salem
12. Sh’Diah
13. RABi

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top